UNGE SAMTALER I LYNGBY ELLER ALLERØD

Mistrivsel blandt unge

Disse ord nævnes desværre al for ofte i de danske medier og det går ikke just den rette vej for unges trivsel i Danmark. At være ung og have ondt i livet er ikke godt, og hvis det ubehagelige fylder for meget, kan det være en idé at række ud efter professionel hjælp. Fortrolige terapeutiske samtaler tilbydes til unge mellem 14 og 25 år.

Er du en af de mange unge, som mistrives og oplever tristhed, angst og ked-af-det-hed? Så er du ikke alene – der er desværre rigtig mange, som går rundt og har det svært. Som ung er der et hav af ting, som du skal forholde dig til og det kan være svært at navigere rundt i. Vi har alle ret til at have et godt liv med livskvalitet og det vil jeg gerne støtte dig i.

 

Hvilke problemer er på spil?

Problemerne kan være i forhold til venner, skole, kærester, familien osv. Måske føler du dig presset og måske tumler du med en masse tanker som hober sig op indeni. Måske er du fyldt op af følelser, som ensomhed, tristhed, lavt selvværd, generthed, stress, angst og forkerthedsfølelse. Eller måske føler du, at du hele tiden skal præstere og skal være perfekt for at blive accepteret.

 

Forældre til en ung

Som forældre er det frustrerende at se sit barn have det svært. Hvordan kan vi som forældre vurdere om dit barn skal have hjælp udefra? Hvis dit barn mistrives kan en start være at tale med dit barn om tingene og spørge nysgerrigt ind til tingene, vær der, lyt og trøst.
Hvis problemet vedbliver og den unge er påvirket, kan det være en god idé at række ud efter hjælp.

Andre oplever, at det kan være sværere at nå ind til deres barn. Måske snakker I forbi hinanden eller også er relationen konfliktfyldt. I sådan en situation kan det være sværere at hjælpe sit barn.

Samtaler for unge i trygge rammer

Der kan være mange indgangsvinkler og temaer til samtalerne. Uanset hvad du kommer med er du og dine forældre meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg kan hjælpe dig med til se tingene på en ny måde og ændre negative tanker. Jeg møder dig i øjenhøjde med ro og venlighed, og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan sætte et forløb op for dig, så du får mest ud af samtalerne. Som psykoterapeut og coach kan jeg møde, rumme og lytte til de unge mennesker og de kan få sat ord på de svære ting. I arbejdet med unge anvender jeg en terapeutisk og coachende tilgang. I terapien har jeg fokus på det mentale og adfærdsmæssige udfordringer.

Med samtaleterapi kan jeg hjælpe dig med at sætte ord på de svære følelser og du får hjælp til at tackle situationer, som kan virke uoverskuelige.
Jeg skaber en tryg ramme for dig, så du kan tale frit om de svære ting. Alt er ok at bringe op og jeg møder dig med et åbent og venligt sind.

 

”Det var en lettelse at få delt mine ubehagelige tanker, som jeg gik alene med, og jeg følte mig ikke dømt, noget som jeg ellers havde frygtet”
udtalelse fra en 15 årig pige.

“Jeg har fået en større tro på mig selv og har fået modet til at sige fra.”
udtalelse fra 24 årig ung mand.

 

I er meget velkomne til at booke en tid her eller ringe til mig på 42 43 07 04

 

Links til undersøgelser om unges trivsel:

 

 

Teenage og unge coaching i Ballerup

TEENAGE & UNGE SAMTALER KAN OMHANDLE:

√ Manglende tro og lavt selvværd. Få større selvværd og tro på at du er god nok som du er

√ Har svært ved at sige fra og at føle sig overrumplet. Blive bedre til at sætte grænser og sige fra

√ Ensomhed. Bryde generthed og få flere venskaber

√ Tilbageholdende. Blive mere modig og sige mere i timerne

√ Negative og selvkritiske tanker. Slippe negative tankemønstre og få nye måder at reagere på

√ Perfektionisme. Skrue ned for egne forventninger og høje krav

√ Tankemylder og indre uro. Lær simple kropsteknikker og få mere ro og overskud

√ Lave mål for ønsket om en større balance mellem skole, job og fritid

 

RING PÅ 42 43 07 04 OG HØR NÆRMERE

Læs mere om priser og klippekort her