ANBEFALINGER

Jeg oplevede en rigtig god kontakt og kemi allerede ved den første telefonkontakt.

Under hele forløbet, har jeg været tryg og tillidsfuld ved Mette. Jeg har fået lov til at komme med temaer fra min ubearbejdet barndom.

Mette har være god til at lytte til mig og givet mig (mit indre barn) omsorg. Jeg er blevet støttet i at arbejde i mit eget tempo.

Mette har indimellem inddraget krop, følelser og tanker, og det har været rigtig godt. Kroppen husker hvad vi fortrænger!

I slutningen af terapien, har jeg arbejdet med ”min indre stemme/kritiker”, som er i dag starten på en transformations proces. Jeg skal lære at blive ven med min indre kritiker. Jeg er sikker på at – med den hjælp, omsorg og støtte jeg har fået af Mette, vil jeg forvandle denne indre kritiker til noget kreative.

Jeg oplever allerede at min kreativitet udfolder sig, fordi den indre kritiker ikke får lov til at blokere den. Jeg føler mig lettere, mere optimistisk og ikke mindst, glæder jeg mig til, at have et mere venligt forhold til mig selv.

Mette har med sin kompetence og omsorg, hjulpet mig til at finde ro og genfinde min indre glæde. Jeg kan varmt anbefale Mette som terapeut.

Christian

Jeg har i forbindelse med min ID lifecoach uddannelse været i coaching hos Mette.

Jeg er hver gang blevet imponeret over den dybde og det store nærvær jeg har mødt hos Mette. Det har bragt mig mange gode erkendelser, og oplevelser der lever videre i mig.

Mine bedste anbefalinger. 

Henriette

Jeg har haft et stressforløb hos Mette, da jeg oplevede stresssymptomer som søvnbesvær, anspændthed i kroppen og irritation over små ting.

Mette hjalp med gode og konstruktive redskaber, så jeg fandt vej tilbage til ro og overblik i hverdagen..Mette har en ro, og er rigtig god til at forklare og sætte rammer for samtalen, så redskaberne bliver brugbare, og man oplever at blive mødt og forstået.

Hvis jeg skulle vælge en stresscoach igen, ville det være Mette.

Tak for hjælpen.

Karen

Socialrådgiver

Hos Mette vil du opleve tillid og tryghed og at blive mødt med respekt for den, du er.
Hendes indfølingsevne er stærk og hun er god til – på en nænsom og behagelig måde – at stille de essentielle spørgsmål til din proces.

Med sin rolige energi giver hun dig plads til at udtrykke sig. Hun forstår at guide og støtte dig hen i mod udvikling – forandring og løsninger, som tager udgangspunkt i DINE behov.

Som kollega kan jeg kan varmt anbefale Mette og hendes kompetencer.

Charlotte Jakobsson

Coach

Hos Mette blev der skabt et rum til at få arbejdet og talt om de ting som var svære at åbne op for. Mette holder rummet og jeg har følt at der var plads til alle mine indre ord, som ventede på at folde sig ud. Min proces har været at holde af mig selv samt prioritere mine behov og stå ved mig selv som den jeg er.

 

Silvija 40 år