42 43 07 04 mail@mettehornbaek.dk

WALK & TALK i Storkøbenhavn

 

GÅ EN TUR MED DIN PERSONLIGE COACH

 

WALK & TALK er coaching samtaler, mens vi går en tur i den smukke natur.
Savner du afklaring på et område i dit liv? Har du brug for at brainstorme på en ny idé? Vil du gerne skifte arbejde? Savner du mere glæde? Har du tankemylder og indre uro?  Temaerne er i princippet de samme som i en coaching session i et lokale, men i naturen er her højt til loftet, så her kan de store tanker udfolde sig frit og kreativt.

Jeg får selv mange ideer og inspiration, når jeg går en tur. Og når jeg går en tur i skoven mærker jeg klarhed og ro. Vil du med?

Som din coach er jeg din professionelle sparringspartner, som støtter dig, når du bliver sårbar og udfordrer dig, når du har brug for et venligt skub ud af din komfortzone.

Hvad er walk & talk?

Walk & talk er coaching samtaler i bevægelse under åben himmel. Fordelen ved walk and talk, er at situationen opleves uhøjtidelig og samtalen bliver mere dynamisk. Især fordi vi går ved siden af hinanden og energien flyder mere frit. Walk & Talk er et alternativ til den traditionelle form, som foregår i et lokale, hvor det kan opleves mere fastlåst.

Hvad får du ud af det?

At være i bevægelse, mens vi har samtaler har en positiv virkning på hele dig. Opholdet i naturen og den friske luft aktiverer sanserne. Den fysiske aktivitet får dig ned i kroppen og du mærker nærvær, glæde og ro. Kombinationen af samtalen og gåturen sætter gang i dine positive tanker og evnen til refleksion.

Du sætter tempoet…

Vi går i et tempo der passer til dig og dine behov. Om vi skal slentre, gå i et moderat tempo eller gå stærkt bestemmer du. Om vi skal holde pause og tage et hvil på en bænk finder vi ud af undervejs. Vi går i sol, blæst, regn eller sne og udnytter de muligheder vi har. Jeg aflyser kun ved kraftig regn, snestorm og kraftig blæst.

Hvor foregår det?

Samtalerne kan foregå følgende steder:

  • Søndersø i Værløse
  • Hareskoven
  • Jonstrup skov ved Værløse
  • Ballerup, Måløv, Smørum

Walk & Talk er for dig som gerne vil have hoved, krop og sjælen med.

walk-and-talk-mette-hornbaek