TIDSBESTILLING
Du kan kontakte mig på telefon eller mail. Hvis ikke jeg kan tage telefonen, så indtal dit navn, telefonnummer og jeg ringer tilbage dig, så hurtigt som muligt.
Telefon: 42 43 07 04
E-mail: mail@mettehornbaek.dk

En session var ca. 60 minutter.

HVOR FOREGÅR DET?

Hos Norup – Klinikfællesskab
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej, hvorefter du kan parkere med parkerings app. Hos Norup har brugsret til at benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger i (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder). På P-pladsen foran Aldi er der en times parkering.

Bus 6A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46. Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46. Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

eller

Vaseholmen 14
2760 Måløv

Fri parkering og 5-7 minutters gang til S-tog (Måløv station)

Lokale_Måløv_Terapi_Mette

TIDSPUNKTER
København: Mandag til fredag fra kl. 8-18.
Måløv: Mandag til fredag fra kl. 8.00 -14.15. 

TERAPI & COACHING á 60 MINUTTER
Individuel terapi 750 kr.
Ved køb af 5 sessioner gives 10% rabat.
Klippekortet er personligt og pengene gives ikke retur.

Jeg har desværre ingen aftale med Sygesikringen eller forsikringsselskaber. Det kan være at din arbejdsplads vil dække udgiften til samtalerne, så det kan være værd at undersøge. Hvis din arbejdsplads betaler er prisen 950 kr. pr. session.

AFBUD
Aflysning eller ændring af aftalen skal ske inden 24 timer før den omtalte tid på telefon/sms. Melder du afbud mindre end 24 timer før den aftalte tid eller udebliver for sessionen betales fuld pris for sessionen. Hvis du kommer for sent, slutter vi til aftalt tid og du betaler fuld pris. Har du har købt et 5 eller 7-turs klippekort fratrækkes et klip, hvis du udebliver fra sessionen.

TAVSHEDSPLIGT
Jeg har fuld tavshedspligt og går i supervision.