42 43 07 04 mail@mettehornbaek.dk

TIDSBESTILLING
Du kan kontakte mig på telefon eller mail. Hvis ikke jeg kan tage telefonen, så indtal dit navn, telefonnummer og jeg ringer tilbage dig, så hurtigt som muligt.
Telefon: 42 43 07 04
E-mail: mail@mettehornbaek.dk
Telefontid på hverdage mellem kl. 9-11.

HVOR FOREGÅR DET?
Jeg har lokale i Måløv og i København. Lokalet i Måløv er i min bolig og lokalet i København er i et terapeutisk fællesskab med andre terapeuter og behandlere.

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej, hvorefter du kan parkere med parkerings app. Hos Norup har brugsret til at benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger i (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder). På P-pladsen foran Aldi er der en times parkering.

Bus 6A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46. Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46. Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Vaseholmen 14

2760 Måløv

Fri parkering og 5-7 minutters gang til S-tog (Måløv station). Billedet nedenfor er fra min bolig.

Lokale_Måløv_Terapi_Mette

TIDSPUNKTER
København: Mandag til fredag fra kl. 9-18.
Måløv: Mandag til fredag fra kl. 8.00 -14.15.

TERAPI & COACHING á 60 MINUTTER
Individuel terapi og coaching 750 kr.
Ved køb af 5 sessioner gives 10% rabat (3375 kr.)
Klippekortet er personligt og pengene gives ikke retur.
Stressforløb 4800kr. (5×45 min. i min klinik + 5×15 min. telefonisk)

BETALING
Betaling foregår efter sessionen enten kontant eller via MobilePay

AFBUD
Aflysning eller ændring af aftalen skal ske inden 24 timer før den omtalte tid på telefon/sms. Melder du afbud mindre end 24 timer før den aftalte tid eller udebliver for sessionen betales fuld pris for sessionen. Hvis du kommer for sent, slutter vi til aftalt tid og du betaler fuld pris. Har du har købt et 5-turs klippekort fratrækkes et klip, hvis du udebliver fra sessionen.

TAVSHEDSPLIGT
Jeg har fuld tavshedspligt og går i supervision.