COACHING I KØBENHAVN OG MÅLØV

 

Få mere klarhed og selvindsigt med coaching

I life coaching arbejder vi på at finde dine potentialer og bruge dine ressourcer konstruktivt. Coaching er en samtaleform, som hjælper dig med at opdage dine handlingsmønstre. De handlingsmønstre, som spænder ben for dig og forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil. I coachingen arbejder vi med at bryde de negative handlingsmønstre og dermed få nogle nye og positive måder at handle på. 

Coach – klientrelationen

Som coach stiller jeg spørgsmålene og du rummer svarene. Med udgangspunkt i en konkret situation, vil vi arbejde med den problematik du kommer med. Eneste forudsætning er, at du er motiveret for forandring. Der er desværre ingen “quick-fix” eller genveje til at nå det du gerne vil. Jeg er der til at støtte dig gennem din proces.

Temaer vi kan arbejde med:


Bliv klar på hvad du virkelig vil med dit liv

Hvad ønsker du skal være anderledes i dit liv og hvordan kommer du derhen? Det kan være, at du gerne vil skifte job, vil have en sundere livsstil, få mere tid i hverdagen eller udvide dit sociale netværk. Eller måske noget helt andet? Jeg hjælper dig med at finde ind til din dybeste længsel og sætte mål op for hvordan du nærmer dig dine mål.

Hvordan har du det med de mennesker du omgås?

Måske føler du dig gang på gang afvist af andre. Eller måske længes du efter at møde manden/kvinden, som er rigtig for dig, fremfor at blive ved med at møde de “forkerte”. Du kan med coaching blive klogere på dig selv og opdage, hvad der spænder ben for dig og få hjælp til at løsne op for det, der forhindrer dig i at få betydningsfulde relationer.

 

Få mere balance mellem arbejdsliv og fritidsliv

Hvordan er balancen mellem arbejdsliv, familie og fritidsliv? Få tydeliggjort, hvilke værdier, der er vigtige for dig og arbejd hen i mod større balance mellem arbejds- og familieliv.

Har du en kritisk stemme?

Har du en indre dommer, der konstant taler kritisk til dig? Eller går du rundt med en følelse af, at du ikke er god nok? Så er det på tide at give dine tanker et eftersyn og afsløre den indre kritiker, der har et godt tag i dig.

Udnyt dine muligheder og potentialer:

Bliv bevidst om de ressourcer du har i dig og bliv bedre til at bruge dem konstruktivt. 

Life-coaching-Mette-Hornbæk


Måske er du interesseret i Walk & Talk samtaler i naturen? Læs mere om Walk & Talk her.

“Lev ikke i fortiden, drøm ikke om fremtiden, koncentrer dit sind om nuet.”
Buddha